Kelenföld
    Kelenföld
Kelenföld   - Alapítványok, egyesületek
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
alapítványok
 
  alapítványok
 
 EU-SPONSOR Kft.
Város: 1111. Budapest
Utca: Budafoki u. 17/c 2175
Telefon: 06 1 789-6499
Fax: 06 1 789-6499
Mobil:
Weblap: www.eusponsor.hu
E-mail: info@eu-sponsor.hu
Tevékenységi körök:
        *  Alapítványok, egyesületek - alapítványok
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - pályázat
Bemutatkozás:

Hazánk 2004. május 1.-én csatlakozott az Európai Unióhoz, mely esemény jelentős áttörést eredményezett a pályázati piacon, hiszen ettől az időponttól kezdődően a korábbi 13 program helyett 38 közösségi programban vehetnek részt hazai szervezetek alanyi jogon.
A belépéssel ugyanakkor a hazai hitelezési és közbeszerzési eljárások le bonyolításának szabályozása is megváltozott.Ezen új, az eddigieknél lényegesen komplexebb kihívásokra reagálva alakult meg 2004-ben az EU-SPONSOR Kft, hogy teljes körű szolgáltatáscsomagunk segítségével, minél felkészültebb, alaposabb, hitelesebb anyagokat készítsünk partnereink számára,  hiszen a brüsszeli döntéshozók csak profi pályázatokkal győzhetők meg.

TÁRSASÁGUNK HÁROM ALAPPILLÉRE:
releváns egyetemi végzettségű, uniós szakképesítésekkel rendelkező, idegen nyelveket kiválóan beszélő munkatársak,a társaság irányítói több évtizedes banki tevékenységének köszönhetően nagy lobbyerővel rendelkezünk a pénzügyi- és az államigazgatási szférában, valamint az uniós közreműködő
szervek tekintetében,amely Magyarországon sajnos még ritkán tapasztalható.Mindezek megfelelő ötvözésével és felhasználásával projektek komplett menedzselését tudjuk vállalni, a pályázat elkészítésével kapcsolatos tevékenységektől kiindulva, a döntési folyamatban kifejtendő lobbytevékenységen keresztül, egészen a projekt pénzügyi zárásának elvégzéséig. Ezekhez járul még a saját forrás előteremtéséhez nyújtott hitelszerzési tevékenységünk. Természetesen az egyes külön munkafázisok tekintetében is állunk ügyfeleink rendelkezésére.


 

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.