Kelenföld
    Kelenföld
Kelenföld   - Sport
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
egyéb események, rendezvények sportszerek
 
  egyéb
 
 Mónika Fitness
Város: 1115. Budapest
Utca: Tétényi út 32/A 2369
Telefon: 06 1 203-9930
Fax:
Mobil:
Weblap:
E-mail: postmaster@mimosport.t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - wellnes fitness
        *  Egyéb - hobbi
        *  Sport - egyéb
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

Bemutatkozás

Új Cardió Biciklik!!!

Új professzionális cardió biciklik érkeztek a Mónika Fitnessbe! Minden lányt várunk, akik kényelmesen és profi körülmények között szeretnének fogyni.

Beindult a tavaszi szépség program akciónk!

A fogyókúrás programunkhoz ajándék havi fitness bérletet kapnak vendégeink, ami magában foglalja az összes gép használatát és intenzív fogyasztó edzéstervet!!!

AZ ELSő FITNESS TERMEK KÖZÖTT VAGYUNK, AHOL BEINDÍTOTTUK
A SPORT MELLETT AZ ÚJ FOGYOKÚRÁS ÉS ÉLETMÓD PROGRAMUNKAT!!!

Testsúlykontroll Fogyókúrás és Életmód program!

...aminek célja, hogy megismertessük vendégeket az életmódbeli hibáikkal, és elindítsunk egy egészséges életmód programot számukra.

 Miben különleges a testsúlykontroll program?

A program célja:
megismertetni a leendő vendégeket az életmód beli hibáikkal
elindítani egy egészséges életmód programon


TESTSÚLYKONTROLL:

Az egész világon problémát jelent az elhízás.Kidolgoztunk egy orvosokból álló csoporttal egy olyan egészségprogramot amely megfelel a fenti kritériumoknak:labor vizsgálat anyagcsere állapot-vitamin,ásványi anyagok nyomelemek hiányának tesztelése)és táplálkozási szokások felmérése,személyre szabott fogyókurás program.A testsúlykontroll tehát nem csak egy fogyókurás ötlet hanem egy személyes orvosi és edzői tanácsadáson alapuló életmód változtatást elősegítő program egy beépített hatékony fogyokurás lehetőséggel.A célunk,hogy segítsük a fogyást és utána a normális testsúly megtartását a tudatos táplálkozással együtt.Azoknak is segítséget nyújt a programunk akik nem akarnak fogyni csak megakarják tanulni az egészséges életmód melletti testsúly megtartást az ÉLETMÓD programunkkal.

Ezt nem hagyhatod ki!!!

Mától a nagy igényre való tekintettel Fogyós csomagot állítottunk össze, ami tartalmazza a havi bérletet, 9 fogyós szeletet és az ehhez járó fogyós edzéstervet. Ára: 11500 Ft (bevezető ár ). A táplálék kiegészítő protein szelet mögött 70 éves kutatási múlt és a legmagasabb GMP minőség biztosítási tanúsítás áll.

A 4 hetes, 10 alkalmas bérlethez járó Szépség csomag ára: 13800 Ft (bevezető ár), ami november végéig érvényes. A csomag magába foglal: egy 4 hetes bérletet + edzéstervet + AHA bőrsimitó és hidratáló testápolót + alakformáló és cellulitisz zselét, ami a világ ötödik legnagyobb presztízs kozmetikai márkáját tartalmazza.

És végezetül, azok a lányok, akik elkezdik a Testsúlykontroll fogyókúrás programot, ingyen havi bérletet kapnak a novemberi hónapban.

Mindezen túl beindult a komplett Egészség megőrző programunk, ami a táplálkozási felmérés és életmód felmérés, azok kiértékelése, a hiányok pótlása, rendbe tétele és igény esetén, a mozgás beiktatásáról szól.


DECEMBER 1-TőL MEGNYITOTTUK...

...fitness termünkben Táplálékkiegészítő Szakboltunkat,
ahol MLO és Bio Tech termékeket forgalmazunk kedvező áron.


Tisztelt leendő Hölgyvendégeink!

Szeretettel várjuk kedves fogyni és erősödni vágyó hölgyvendégeinket súlycsökkentés és alakformálás céljából. A stúdió 2 éve működik Mónika Fitnessként.

A Stúdió elsősorban azoknak a vendégeinknek készült, akik nem szeretik a túlzsúfolt, nagy edzőtermeket, hanem kis, otthonos teremre vágynak, ahol nincsenek sokan és nem kell szégyellniük magukat súlyuk miatt.

A stúdió látogatottsága korosztályok alapján elég széles, megtalálhatók a nagyon fiatalok és a középkorú hölgyek is. Ez biztosítja a jó légkört, hiszen mindenki megtalálhatja saját korosztályát.

A stúdió zöldövezetben helyezkedik el, ami a testi felfrissülés mellett segíti a lelki kiegyensúlyozottságot is.

A terem felszereltségére jellemző minden olyan gép (cardio gépektől az erőgépekig), ami egy női alakformáláshoz elenged- hetetlenül szükséges.
Szolgáltatásainkhoz hozzá- tartozik a protein bár, amely széleskörűen elégíti ki vendégeink igényeit.

Mindezeken túl megtalálhatók a különböző multivitaminok, zsírégető készítmények, amelyek edzés mellett használva nagyon hatásosnak bizonyulnak.

Végső ellazulásként igénybe vehető egy 48 csővel ellátott, gyorsbarnító állószolárium, ami biztosítja a higiéniát és a tökéletes barnaság élményét.

 A nyitva tartásunk kialakításakor gondoltunk a dolgozó hölgyek munkabeosztására is. Hétköznap 21.00 óráig, hétvégén pedig 13.00 óráig tartunk nyitva.

Ha kellőképpen felkeltettük érdeklődésüket, telefonon jelezzék nekünk, hiszen első találkozásunkkor a próbaórát követően megbeszéljük az edzéstervet, a gépek használatát és további együttműködésünket.

"A tökéletes testformáért otthonos környezetben"

Fényképek:

 Gellért Fitness Szolgáltató Bt.
Város: 1111. Budapest
Utca: Budafoki út 17/a 2515
Telefon: 06 1 788-8338
Fax:
Mobil:
Weblap:
E-mail: gellert-fittness@fw.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - wellnes fitness
        *  Egyéb - hobbi
        *  Sport - egyéb
        *  Szépségápolás - szauna, szolárium
Bemutatkozás:
  • Aerobic                                       Nyitva:
  • Testépítés                                     H-P: 18:00-22:00
  • Szauna                                      Szo-V: 8:00-13:00
  • Szolárium
  • Táplálék kiegészítők
Fényképek:

 Jacht Akadémia Kft.
Város: 1116. Budapest
Utca: Barázda u. 18. fsz. 104. 2819
Telefon: 06 1 206-0884
Fax: 06 1 206-0884
Mobil: 06 20 919-4859
Weblap: www.vitorla.com
E-mail: info@vitorla.com
Tevékenységi körök:
        *  Egyéb - hobbi
        *  Oktatás - tanfolyamok
        *  Sport - egyéb
Bemutatkozás:

Vass Tibor
a Jacht Akadémia vezetôje,
okleveles navigátor-mérnök,
okleveles nautikai szakértô,
I. osztályú tengeri kishajóvezetô
a 2000. Évi Odüsszeusz Expedíció vezetôje
az Odysseus iskolahajó kapitánya

A Lékai János Hajózási Szakközépiskola elvégzése után a 6 éves Ogyesszai Tengerészeti Egyetem tengeri hajóvezetői karán szerzett kitüntetéses navigátor-mérnöki oklevelet. Ezt követően a KPM Hajózási Felügyeletén dolgozott műszaki-nautikai felügyelőként két évet, majd a BME Közlekedésmérnöki Karán egyetemi adjunktusként tanította a jövendő tengerésztisztjeit hét éven át, közben 2 alkalommal tartott radar szimulátoros tanfolyamot a Gdyniai Tengerészeti Egyetemen. 1989-től a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium Hajózási Osztályán osztályvezető-helyettes négy évig, ahol a tengeri hajózással, a hajózás hatósági-jogi feltételeivel és hajózási jogszabályalkotással foglalkozott. Ez idő alatt 2 évig tagja volt a MAHART Igazgatóságának.

A NAVIGÁTOR Mérnöki Iroda vezetőjeként 1993-95 között 12 acéltestű motoros és vitorlás jachtot épített, amelyekből valószínűleg a 36 láb hosszú SPRAY típusú vitorlás volt a legszebb és a legnagyobb.
Kereskedelmi hajón másfél évet hajózott. Így többek között 3,5 hónapos hajóúton vett részt a Továriscs nevű háromárbocos barkon Ogyessza—Oslo—Ogyessza útvonalon. 1982-től tart tengeri kishajó-vezetői tanfolyamokat, és közben több alkalommal tanított tengeri navigációt a MAHART hosszújáratú-tengerészkapitányi tanfolyamain.   A Magyar Földrajzi Társaság tagja.
A Magyar Tengeri Vitorlázók Egyesületének elnöke.

A JACHT AKADÉMIA vezetője, amely az egyetlen olyan szervezet ma az országban, amely tanfolyamait a Hajózási Felügyelet elismerte és működését jóváhagyta.
2004 januárjában indult a 139. tengeri tanfolyamunk.

A 2000. Évi Odüsszeusz Expedíció vezetője, szervezője és kapitánya.

Vass Tibor 1986-tól az elméleti tanfolyamok mellett tengeri tanfolyamtúrákat is vezet. Ezekből fejlődött ki például a Szkipper TréningŽ, ahol az 1 hetes, majdnem folyamatos hajózás alatt a kadétok elsajátítják a tengeri hajózás 138 témában összegyűjtött gyakorlati ismereteit, előre programozott módszerrel.

Hajózott a Dunán annak torkolatáig, az Adrián, a Balti-, az Égei-, az Északi-, a Kelta- a Fekete-, a Földközi-, az Ion-, Karib-, a Márvány-, a Sargasso-, a Tirrén- a Ligur- és a Vörös-tengereken; a Biscayai- és a Mexikói-öbölben, valamint az összes óceánon. Például volt olyan tél, amikor túrát vezetett a Seychelles-szigeteken (Indiai-óceán), a Karib-tengeren (Atlanti-óceán) és a Tonga Királyságban (Csendes-óceán). 
 
hajózási gyakorlata 2004 január 1-ig:
161 hajóúton összesen 108 169 tengeri mérföldet hajózott,
(ez a távolság a Föld kerületének 5,01-szerese)
30 éve a tengereken

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.